Spørgsmål og Svar

  • Kan jeg se mit portræt inden jeg bestiller?
Vi bruger mange timer på at tegne hvert portræt - så det er umuligt at give en forhåndsvisning før bestilling.

Når du har gennemført dit køb, sender vi dit udkast inden 1-2 hverdage. Du kan bede om ubegrænsede ændringer, indtil du er helt vild med, hvordan det ser ud.

  • Er det billede jeg har god nok?
Vi kan skabe et portræt næsten ud af ethvert foto. Det du skal være opmærksom på er at jo bedre kvalitet dit foto er, jo bedre bliver dit portræt. Men vi gør ALT for at dit foto bliver godt. I sjældne tilfælde kan vi ikke bruge fotos og hvis dette sker bliver du selvfølgelig kontaktet. 

Stadig usikker? Se vores fotoguide for mere detaljeret information.

  • Hvad kan jeg få ændret på mit billede?
Næsten alting.

Vi kan ændre din hårlængde, farve, fjerne briller, tilføje makeup osv. - tjek vores fotoguide for den fulde liste.

Fås til enhver hudfarve eller tone.

Vi matcher personens hudfarve til det valgte portræt. Det gør vi for alle de synlige dele af kroppen - så ethvert portræt fungerer med enhver hudfarve eller nuance.

  • Hvor lang tid går der før jeg har mit portræt?
Vi printer, pakker og sender fra vores fabrik i Tyskland - så du kan få din ordre på rekordtid!

Dit udkast vil være klar tildig efter ca 1-2 hverdage. Efter din godkendelse vil leveringen tage 5-10 hverdage. Vi sender med UPS. Du får et tracking nummer såsnart din pakke har forladt os.

  • Hvad er jeres garanti?
Tilfredse kunder er det, der gør os til det førende, skræddersyet kongelige portræt sted. Din tilfredshed er vores topprioritet, og vi vil gøre alt for at sikre, at du elsker dit portræt

 

DETTE KAN VI GARANTERE;

Mistet pakke under levering

Hvis maleriet går tabt under forsendelse, sender vi dig et nyt lærred helt gratis for dig.

Skader

Hvis dit maleri ankommer beskadiget, bedes du kontakte og sende et foto af skaden. Vi printer og sender et nyt lærred til dig gratis.

Ændringer

Hvis du ikke er tilfreds efter at have set udkastet af portrættet, kan du bede om ændringer - vi laver ubegrænsede ændringer gratis! Skulle du efter flere ændringer beslutte dig for, at du ikke er tilfreds med resultatet, respekterer vi naturligvis din beslutning. I så fald bedes du skrive til vores kundesupport, så vi kan finde den bedste løsning for dig.